Velkommen til Grimstrup Kirke

Grimstrup Kirke er på Facebook. Søg efter Grimstrup og Rousthøje Kirke på Facebook - Tryk på knappen: "Synes godt" om siden, så får du automatisk alle nyheder fra Kirken på din facebookside.

Charlottelocht.jpg
Sognepræst Charlotte Locht

tlf: 75191090 Træffes ikke mandag.

DSCN0049 [].JPG

Graver Elna Friis

tlf: 24219959 - Træffes ikke mandag.

Konfirmation 2020!

Konfirmationerne 2020 falder således:

Konfirmation i Rousthøje Kirke Lørdag 9. maj 2020 kl. 9.15

Konfirmation i Grimstrup Kirke Søndag 10. maj 2020 kl. 10.30

Sommerkirkedag - Søndag 16. juni 2019

Det er efterhånden blevet en tradition, at vi holder sommerkirkedag. En dag, der byder på både eftertanke, motion og hyggeligt samvær. I 2019 er sommerkirkedagen søndag 16. juni.

Programmet er:

Start kl. 8.30 i Grimstrup Kirke med morgensang.

Dem der har lyst kan deltage i en fælles vandretur eller cykeltur fra Grimstrup Kirke til Rousthøje Kirke.

Undervejs er der kaffe og rundstykker ved skydebanen ved Roust.

Vandreturen er på stier gennem mosen og Grimstrup Krat. Turen er på ca 9. km og stien er ikke barnevognsvenlig.

Gudstjeneste kl. 11.30 i Rousthøje Kirke.

Efter gudstjenesten samles vi ved graverhuset og får en grillpølse og en forfriskning. Alle er hjertelig velkommen til at deltage og arrangementet er ganske gratis.